Власний казковий світ: сьогодні модно робити тематичні весілля

Тенденція робити весілля в тематичних стиллях сьогодні набуває все більшої популярності. Така «родзинка» – запорука того, що свято пройде насправді весело і запам’ятається не тільки молодятам, а й гостям. Темою весілля може бути історична епоха, країна, улюблена книга, кіносеріал, пісня чи навіть колір. Щоб організувати таке весілля, треба вибрати стиль та чітко продумати деталі: від місця проведення весілля до вбрання гостей.

Все частіше на вулицях Чернівців можна побачити етновесілля. Багато молодят усвідомлює свою приналженість до народу і повертається до українських обрядів. При проведенні такого весілля варто використовувати прості матеріали у декорі та польові квіти у флористичному оформленні.

Якщо ж молодята відчувають, що «витримати» єдиний стиль у всіх дрібничках не вдасться, то можна вибрати улюблений колір і закласти його в основу декору, флористичного оформленя та сервіруванні столу. Також кольорові деталі можуть бути у наречених: у нареченої пояс або туфлі, у нареченого – сорочка.

Головне– не боятися експериментувати!


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте