Нову політичну ініціативу "Сила людей" презентували у Чернівцях



Політичну ініціативу, якої досі в Україні не було, презентували сьогодні у Чернівцях. «Сила людей» об’єднала однодумців з громадського сектору, малого та середнього бізнесу, місцевих депутатів та представників інтелігенції з різних куточків України задля створення нової партії, яка б була відповідальною перед людьми за свої дії і, перш за все, виконувала їхні сподівання, а не «відмивала» кошти, витрачені на передвиборчу кампанію.


  Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, розповів, що він разом із колегами вже підготували бачення ідеологічної основи, проте конкретної програми партії немає, вона з’явиться тоді, коли почнуть об’єднуватися люди з різних регіонів, і вирішать, що настав час для реєстрації партії. На даний момент основними принципами ініціативи є:

1. Створення політичної сили, в центрі якої буде людина.

2. Побудова політики на принципах:
-гідності,
-свободи,
-відповідальності,
-солідарності,
-дієвості,
справедливості,
-конкурентності,
-добробуту.

3. Залучати в політику нових людей. І не допускати тих, хто за останні 10 років перебував при владі.

  Серед інших засад: прозорість фінансування, запровадження членських та вступних внесків, залучення прихильників до участі в проектах, збір цільових коштів під проектну діяльність.


  На даний момент, як запевняють організатори заходу, вони роблять все своїм коштом. Вже завтра ініціативу презентують у Івано-Франківську, а згодом – у Сумах, Хмельницькому та Житомирі.

Долучитися до ініціативи може кожен на сайті та в соціальних мережах.

4 коментарі

Оля Склярчук
Мене завжди лякала висока концентрація слів добробут, сподівання, сводоба та справедливість на одиницю тексту. А коли ще мова про «власний кошт», то залишається лише бігти за льодом чи заварювати трав'яний час. Так проймає мене сила добра.
Олег Тудан
О чем речь, если инициаторы не могут внятно ответить на простой вопрос об идеологии, зато поливают уши мантрами о хорошем, справедливом и вообще все будет хорошо.

Ни о чем, короче.

Пока что.
Вікторія Яшан
Ну нічого, скоро ти їх потролиш.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте