Роздуми на тему громадського активізму

В житті кожної людини рано чи пізно наступає той момент, коли вона зіштовхується з потребою залучитись до громадської активності: у когось прокидається свідомість, і він відчуває свою відповідальність перед іншими, у когось потреба у змінах і небайдужість до майбутнього, проте й існують такі, які займаються цим від надлишку вільного часу.
Саме так розпочалась історія Андрія Когута, який у свої студентські роки заклав фундамент для того, аби стати відомим громадським діячем. Тепер він – координатор робочої групи «Контакти між людьми» Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.
Андрій ділиться своїм досвідом з молодими активістами, що приїхали на програму Молодіжного департаменту Ради Європи і зазначає, що питання не в тому, які зараз є можливості, а в результаті, якого активісти хочуть досягти: «Все, що ви робите, повинно бути цікавим і креативним, воно не повинно мати рамок. Досвід дає переваги, проте саме іноді й закладає ці рамки. Тому важливо ставити амбіції якомога ширше. Навіть якщо ви не досягнете максимального результату, ви завжди досягнете більше, ніж якби поставили просту мету.».
То ж будемо сподіватися, що люди, які все ж побороли байдужість і не побоялись стати прикладом молодіжного лідерства для інших будуть впевнено крокувати до своєї мети, досягати цілей і мати такі амбіції, які б надихали всі наступні покоління.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте