Віталія Демченка нагородили медаллю "На славу Чернівців"

21 березня на розширеному засіданні правління обласної організації НСЖУ відомий радіожурналіст, публіцист, поет та перекладач, Віталій ДЕМЧЕНКО, отримав медаль «На славу Чернівців».

Цю почесну відзнаку запроваджено Чернівецькою міською радою для нагородження осіб, які активно сприяють розквіту міста й пропаганді його в Україні та світі.
http://citizenjournal.info/wp-content/uploads/6409.jpg

Віталій Григорович отримав її за заслуги перед територіальною громадою Чернівців, за вагомий особистий внесок у культурний розвиток нашого міста. Нагороджений журналіст подякував чернівчанам, творчій інтелегенції та колегам. Він привітав поетів із Всесвітнім днем поезії, а наприкінець побажав усім, щоб весна була не тільки природною, а й по-справжньому панувала в наших серцях та душах.

На засіданні був присутній ще й Голова Національної спілки журналістів України Олег НАЛИВАЙКО. Про перебування делегації НСЖУ у Раді Європи, ключові позиції та ініціативи, прискорення процесу запровадження суспільного мовлення та роздержавлення ЗМІ читайте в наступних матеріалах.

Вікторія ЯШАН,
спеціально для Буковинського громадського порталу «CJ» 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте