Студенти ЧНУ вже втретє організували благодійний аукціон

14 березня профспілка студентів ЧНУ організувала III благодійний аукціон. У розважальному центрі «Турбіна» протягом вечора можна було придбати оригінальні речі від членів ректорату, деканів факультетів, медіацентру профспілки та Голови парламенту ЧНУ імені Юрія Федьковича Івана ДАНЕЛЮКА.
Квитки мали символічну ціну – 10 гривень. За словами Віталія КІНДЗЕРСЬКОГО, Голови профспілки ЧНУ, усі кошти за вхідні квитки та продані лоти будуть використані на допомогу хворим студентам нашого університету.
8YxgJUVBH0o
Всього лотів було 29. Вони відзначались оригінальністю, креативністю та навіть практичністю. До останніх можна віднести сковорідку від декана географічного факультету та ручки від деканів юридичного факультету та ФКН.

Валерій Петрович Руденко, декан георгафічного факультету

 Петро Станіславович Пацурківський, декан юридичного факультету

Федір Олексійович Сопронюк, декан факультету комп'ютерних наук
Усі дівчата можуть позаздрити тому, хто купив клатч від Марусик Тамари Володимирівни – проректора з  науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу. А купив лот хлопець. Сергій Бостан, кандидат політичних наук ЧНУ, на запитання чому придбав відповідає, що «Вважав хорошим тоном викупити лот свого наукового керівника, яка багато мені допомогла у підготовці і захисті дисертації. Тим паче, оскільки всі кошти йшли на благочинність, хотілось таким чином комусь допомогти, купивши ще декілька лотів. А стосовно кому подарував, то нехай це залишиться поки що таємницею. Інші лоти, зокрема візитниця і значок з монетою, залишив собі!»

 
Найдорожче був проданий лот від медіа-центру профспілки, а саме – професійна фотосесію та фото на обкладинці студентської газети «NEWФормати». Студенти настільки активно торгувалися, що ціна піднялася аж до 350 гривень.
Серед інших лотів:
Монета з колекції першого проректора Петришина Романа Івановича


Статуетка символу мудрості – сови від декана факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Ігоря Михайловича Зварича

Диск класичної музики від декана економічного факультету Петра Опанасовича Нікіфорова

Записаник від декана факультету історії, політології та міжнародних відносин Олександра Володимировича Добржанського

Загалом під час благодійного аукціону було зібрано 3520 грн. Це більш ніж у двічі більше за 2010 рік (1500 гривень). А ось у 2011 році сума становила трохи більше 2 тисяч.
На аукціоні побувала Вікторія ЯШАН
Фото профспілки студентів ЧНУ

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте