Сьогодні у Чернівцях – міжнародні змагання автоматичнокерованих роботів. Фоторепортаж

Сьогодні у ТРЦ «DEPO't» шумно та гамірно, адже саме тут проходять змагання роботів. Команди з Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Києва, Білорусі та Росії зібралися, аби довести, що вони не гірші від учасників «Формули  1», тому постійно бігають від командних столиків до спеціальних доріжок, аби переконатися, що їхні творіння повністю готові до заїзду.
  Роботи керуються лише штучним інтелектом,  всі інші способи – заборонені. Таким чином вони повинні подолати від 10 до 30 кіл. Їх кількість рахують судді, котрі також засікають час.
  Команди можуть складатися з двох або більше осіб, один з яких має бути капітаном, також дозволена присутність тренерів. До речі, щодних вікових обмежень у складі немає. А переможцем туру стане та збірна, роботи якої подолають встановлену кількість кіл траси менший час, ніж інші.
  Особливістю цього сезону змагань став масовий старт. Всі глядачі  із захопленням спостерігали за динамічністю руху та вболівали за улюбленців, а коли ті вдарялися об інших не переживали, адже робот розпізнає перешкоди та борти.
  Варто зазначити, що Чернівці не вперше стають учасниками перегонів та й із люб’язністю приймають всіх гостей на один із турів.

 





 





0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте