День Республіки Індія від студентів БДМУ в палаці Академічному


День Республіки Індія святкували у Чернівцях. Дійство організували студенти-іноземці Буковинського державного медичного університету. Через традиційні вокальні, хореографічні та театральні композиції вони презентували свою яскраву і самобутню культуру.
У Буковинському державному медичному університеті навчається близько тисячі студентів з 37 країн світу. Понад 400 — громадяни Індії. Щороку вони святкують День своєї Республіки.
На святі ректор Буковинського державного медичного університету Тарас Бойчук відзначив грамотами 37 кращих студентів-іноземців за сумлінне ставлення до навчання та активну участь у житті закладу.
Софія, студентка 6 курсу, стала однією із нагороджених. Дівчині приємно, що за кілька тисяч кілометрів від рідної землі вона може не лише розповісти широкому загалу про індійські традиції, а й продемонструвати їх на сцені: глядачі мали змогу побачити національні танці, театральні композиції та почути пісні мовою хінді. На свято завітав і перший посол Незалежної України в Індії Георгій Ходоровський. Заради цього заходу він, навіть, пожертвував прийомом у посольстві.

Вікторія Яшан,
для телеканалу «Буковина»

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте