У театрі 26 та 27 січня відбудеться перша прем’єра нового року

26 січня в Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської відбудеться показ першої прем'єри 2013 року.Сцена чернівецького театру стане дебютною для комедії «Інцидент" -  італійського сценариста Луїджі Лунарі. Першою вона була і для її автора. І хоча вона була написана понад 50 років тому  проте і нині є актуальною.


«Для акторів чернівецького театру  це дещо новий формат. Буде багато музики, цікавих декорацій, інтригуючих моментів а також пікантності», — додає Людмила Скрипка, яка є ще й режисером-постановником прем'єрної вистави.
За словами директора театру Юрія Марчака, минулий рік  для чернівецьких театралів був успішним та й кількість глядачів значно збільшилась. 2013 рік обіцяє бути не менш плідним: після успіху режисера Віталія Денисенка з виставою «Шельменко-денщик», колектив театру планує продовжити з ним  співпрацю. У березні очікується приїзд народної артистки України Валентини Зимньої. Зі своїми учнями у чернівецькому театрі вона відсвяткує ювілей. Також заплановані обмінні гастролі з вінницьким театром, поїздки до Львова, Івано-Франківська, Тернополя та Одеси. А справжніх поціновувачів комедії порадують традиційні «Золоті оплески Буковини».
Вікторія Яшан,
телеканал «Буковина»

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі