Приїзд міністрів. День 2: Продуктотерористи!

Сьогодні, близько 9:30 в районі університету працівники ДПС заборонили водію авто ТМ «Молокія» під’їхати до гастроному, де за планом мав відбутися черговий прийом продукції.





Водій припаркувався поруч, здійснив дзвінок та зайшов до магазину, проте там на нього чекав невеликий сюрприз: троє міліціонерів зайшли погрітися і випити кави. Вони популярно пояснили, що сьогодні приїзд міністрів та територія, прилегла до університету є режимним об’єктом, до якого під’їжджати не можна.

Прослухавши лекцію «чому водії стають тупими», а згодом «чому не варто сперечатися із працівниками міліції», водій поїхав геть. Розвантажувати товар, і переносити його через дорогу до місця призначення, було заборонено.

Черговий ДПС прокоментував цю ситуацію так: «Сьогодні зустріч із міністрами. Був даний наказ нікого не пускати». У відповідь на моє прохання представитися, він сказав, що не може. І додав: «От постояли би з нами годину, знали би як то холодно. Самі побігли би в магазин грітися».

Мало того, що два прилеглих до Резиденції корпуси є режимними об’єктами, а на воротах стоїть сам начальник якоїсь внутрішньої охорони, який єдиний з усіх шести людей може хоча би вимовити назву закону, який все пояснює, так ще й до режимних об’єктів додали магазин, який знаходиться як мінімум метрів триста від університету.

Ну скажіть, за що нам таке щастя?

9 коментарів

Діонісія Кернична
Кожен народ має таку владу, на яку заслуговує.
Додам тільки, що приблизно в 8.40 ранку частина вул. Головної (десь від вул.Герцена і далі вздовж парку) була перекрита. Не пропускали навіть тролейбуси.
Сергій Янушевський
Театр абсурду, дубль 2
Георгій Манчуленко
У Чернівцях український «найгуманніший» суд заборонив громадянам проводити будь-які акції протесту у зв'язку з приїздом Сєргєя Лаврова — міністра іностранних дєл Россіі. А що? Подумаєш, Конституція України… Український суд начхав на Конституцію України, відмінивши її дію на певний термін в окремо взятому місті. ПроФФесора рулять! До яких пір?
Ігор Гамаль
При всій повазі до Вас, але дублювати один і той же коментар тричі, під різними публікаціями, то є занадто…
Георгій Манчуленко
Ігоре, так то ж — різні публікації...)))
Святослав Вишинський
Публікація ідентичних коментарів як під одним, так і під декількома постами кваліфікується у блоговій мережі ВКурсі.ком як спам або ненавмисна помилка. Відтак зайві коментарі видаляються.
Вікторія Яшан
Георгій рулить)))
Георгій Манчуленко
А ось Вікторія мене підтримує.)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте