InBuk. Такого в Чернівцях ще не було!

«Пам’ятаю часи, коли потрібно було всі сайти додавати в закладки, відкривати їх у вкладках, найважливіші робити домашніми сторінками, потім відбирати новини по розділах...», – напевно саме так років через десять розпочинатиметься моя «промова» дітям, які, можливо, схочуть піти по моїх стопах.
А потім з’явився InBuk.
  Не потрібно витрачати море часу, достатньо лише зробити його домашньою сторінкою – і всі чернівецькі новини у вас на екрані.
Насправді, це фантастична річ, як для журналістів, так і для громадських діячів чи просто людей, які не уявляють себе без постійного оновлення інформаційного потоку. Тепер можна бути всюди водночас: як на кількох сайтах так і на кількох подіях.
  Проте це ще не все: якщо зареєстровані користувачі і справді зможуть додавати свої улюблені (чи корисні для них) сайти, то такого в нашому місті ще точно не було.
Спасибі світлим головам за те, що таке придумали)))

16 коментарів

Святослав Вишинський
Унікальність InBuk.com полягає в дещо іншій площині — радше, технічній, що більше цікава фахівцям, а також у програмних можливостях ресурсу, які поки що залишаються «під водою». Тоді як ідея збирати інформацію за певними критеріями, в принципі, не нова, але в Чернівцях достатньо грамотно ще ніким не втілювалась. У будь-якому разі, це тільки частина концепції проекту — поступово він набуватиме того формату, в якому визначально задумувався.
Георгій Боднараш
Цікава ініціатива, зробити відкритий рсс для всіх… і корисна… однак цікаво чому на колекторі з'являється лише україномовна версія CitizenJournal, я не помітив щоб в розділі про проект була розписана політика щодо цього питання… Чи це колектор виключно україномовних ЗМІ Буковини?
Ігор Гамаль
В головному RSS каналі CitizenJournal немає румуномовних новин: citizenjournal.info/?feed=rss2
Микола Костинян
citizenjournal.info/ro/?feed=rss2 — має працювати і румунська стрічка:)
Микола Костинян
:))))
Діти лиш слухатимуть і дивуватимуться шо ти в такому зрілому віці не знала шо таке РСС-рідер))))
Роман Стадник
:) справді, постійно користуюсь Гугл-рідером і нічого нового, поки що, інбук не приніс, але ж це всього лиш бета, чекаю на повноцінну версію
Вікторія Яшан
ненавиджу РСС-рідери
Іван Білик
Прекрасна дівчина із прекрасними очима, шиєю і… пише все правильно і гарно. Питання до «ад мінів»: чи будуть вихідні у новому ресурсі? Коли ти далеко від Вітчизни і чекаєш на новини як турист у пустелі на воду, а тобі в суботу й неділю пропонують «профспілкрві» вихідні… Вибачайте, але це не є добре, це є надто погано…
Ігор Гамаль
Все працює в автоматичному режимі, тому «вихідних» у сервісу не буде.
Вікторія Яшан
До чого тут вже шия???
коментар було видалено
Святослав Ткачук
А цю стрічку можна добавити туди buksport.cv.ua/rss.php
Ігор Гамаль
buksport.cv.ua є в списку джерел. Додати сайт у стрічку можуть всі зареєстровані користувачі.
Святослав Вишинський
Йдеться, швидше, про включення «BukSport» у базову, а не користувацьку стрічку, доступну також і незареєстрованим читачам.
Святослав Ткачук
Так, Ви мене правильно зрозуміли
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте