Все можливо, якщо сильно захотіти!

Знаєте, давно вже хочу купити професійний фотоапарат. Але якось фінансово постійно не виходить.
А тут одного ранку переконалась: якщо руки ростуть із правильного місця, то фоткати добре можна і на звичайний 10-мегапіскельний Кенон.
Ось що вийшло:
 

4 коментарі

Олег Тудан
Один парень с Филлипин фотграфирует мобильным телефоном, с камерой 0.3 Мп.

www.flickr.com/photos/40851237@N00/
Олег Тудан
и вообще, если нет желания и времени потом изучать основы фотографии, соотношения выдержки/диафрагмы, балансы белого и кучу прочей информацией, лучше купить как раз не зеркалку, а компакт, т.к. зеркалка на автоматическом режиме снимает куда хуже, чем «мыльница».
Ігор Гамаль
Варто було б обрізати віконну раму…
В цілому погоджуюсь, що фото залежить від вмілості рук.
Максим Козменко
І я погоджуюся зі сказаним. Проте різні жанри фотографії знімають на зовсім різну фототехніку. Якщо вести мову про вуличне фото, жанрове, концептуальне, де важливо вловити момент, а не крутити взад-вперед коліщатка на камері, то підійде геть усе, що може вмить знімати. Якщо йдеться про пейзажі, тваринні фото, астрофото і всіляке інше — тут своя техніка і своя фототехніка… Важливо, як на мене, розуміти, що ти знімаєш і як. 10-ти Мп вистачить поверх голови для якісного знімку! (У мене 8:))… В твоєму кадрі є надзвичайно цікавий момент — розповідь. Лаконічно та ясно, хоча й з підтекстом. Але я би більше віконної рами в кадр взяв;) Щоб голуб зазирав таки у вікно, а не у якусь раму...)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте