Дякую всім!

Любі друзі,
не можу не відреагувати на коментарі до попереднього посту. Їх настільки багато, що доводиться відповідати новим.
Безмежно вдячна Вам за те, що читаєте мене (таке безграмотне та невиховане створіння філологічного факультету кафедри журналістики), виправляєте і критикуєте. З кожним вашим коментарем та виправленням я стаю розумнішою та сильнішою духом. Такою, що адекватно реагує на критику...
Ви самі прекрасно знаєте, яка в Україні освіта, проте якщо у всьому звинувачувати Міністерство чи викладачів, не беручи до уваги себе, це підло. Я прикладаю максимум зусиль, щоб на факультеті, за навчання на якому мої батьки платять аж 9500, виділити хоть щось, що пригодиться на практиці. Проте й теорію не варто забувати. В нас є кілька непоганих викладачів, проте з тими, що насправді застосовували свої лекції в житті – мало. Серед таких поки що виділяю лише Лілію Мар’янівну Шутяк. Це людина, яка може абсолютно все: і доступно пояснити матеріал, і показати практичне застосування, і скласти цікаву компанію на будь-якому фестивалі, виставі і т.д.
Дякую, за те, що порушуєте дотримання етичних норм, виправляєте помилки.
Особливе дякую газетам «Ва-Банк» та «Версії», Юрію Чорнею, який не побоявся виставити мої матеріали, а також команді сitizenjournal.info, з якою щодня стаємо кращою.
З особливою вдячністю до деяких користувачів Вкурсі,
Вікторія Яшан

14 коментарів

Светлана Исаченко
«Не побоявся виставити мої матеріали». Він не посоромився виставити твої матеріали. Відчуй різницю!
Зателефонуй, Вікторіє! Чекаю!
Вікторія Яшан
Для чого?
Захар Подкидишев
Хоть чего-то научишься у Светланы Анатольевны…
Ігор Гамаль
Світлано, у Вас є комплекси пов’язані з молодими журналістами? Звідки стільки жовчі? Чи вони залишились останніми хто допускає граматичні помилки?
Святослав Вишинський
Журналіст, який допускає граматичні та орфографічні помилки — це щось із розряду: математик, який допускає помилки в таблиці множення. Річ не в можливих помилках у складних речах, від яких не застрахований і професіонал, але в елементарних речах, які є частиною не професійного і не університетського навчання, а шкільною нормою.
Захар Подкидишев
«Я прикладаю максимум зусиль, щоб на факультеті, за навчання на якому мої батьки платять аж 9500» — а на безкоштовне відділення поступити інтелекту не вистачило?...)))
Ігор Гамаль
Це особиста справа кожного чи йти на держ замовлення чи оплачувати своє навчання.
Захар Подкидишев
Есть большая разница — оплачивать из своего кармана, или из другого…
Вікторія Яшан
не вистачило знайомств…
Лілія Шутяк
Вікторіє, якийсь Ваш пост надто прощальний… куди зібрались?
Олег Герман
Вікторіє, ну навіщо ж так?..
Особисто я підтримав Вас минулого разу, думаючи, що Ви зрозумієте свою помилку і просто не будете повторювати такого надалі. А Ви, навпаки, з впевненістю в тому, що саме так і повинно бути, продовжуєте цю «полеміку у наступному пості, наражаючи себе на нові „компліменти. Єдине, за що Вас похвлю, це за наполегливість!=)
Успіхів Вам!))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте