Вся наша жизнь – постоянная далекая дорога от самих себя...

Слишком часто мы делимся самым откровенным с чужыми людьми, чтобы стать им ближе. Мы стремимся к идеалам, и когда  знакомимся с ними поближе – разочаровываемся.

А, по сути, более близких людей попросту не замечаем до тех пор, пока их не потеряем. Да и вернуть потом не сможем. Люди меняются, и со временем все отдаляются. Осознавать ето больно, но так ценно.

Всегда говорите то, насколько некоторые люди для вас дороги. Пусть это будет неподходящий момент или сказано не в тему, на лице собеседника появится недоумение, но, поверьте, в глубине душы вас поймут.
Делайте ето чаще, чтобы не жалеть о не сказаных словах...

19 коментарів

Захар Подкидишев
«говоритЕ», «Это», «НесказаННых». — какой кретин вас учит русской филологии???.. А текст на самом деле очень добрый и проникновенный…
Святослав Вишинський
N.B. И «чужИх».

P.S. «Не сказаный» і «несказанный» мають різне значення.
коментар було видалено
Олег Герман
Простите, что вмешался, но считаете ли Вы правильным, делая замечание по поводу невежества, употреблять такое слово, как «чмо»?
Тогда я Вам скажу, что полноценный, уважающий себя человек никогда такого не допустит в своих высказываниях, тем более публичных.
Святослав Вишинський
Коментар видалено за недотримання норм етичного спілкування. Текст відновлюємо частково:

«Их, Захар, никто не учит. Они — самообразованные. Им все ПАБАРАБАНУ — лепят запятые на свой вкус, путают не только буквы, но и звуки. И так не только в русском. Но считают, что все знают! А главное, Захар, им не стыдно за свое невежество, они «не жалеют о несказаных словах». Они даже не знают, что такие, считая себя совершенством, это все остальные вокруг них — неучи. И такое вот филфаковское <...>, ничего, кроме себя, не читавшее, с такими вот текстами считает себя журналистами…

Светлана Исаченко
23 листопад 2012, 10:09»
коментар було видалено
Святослав Вишинський
Ми поки не ввели систему модерування коментарів (очікуйте незабаром), тож через одне слово змушений видалити вдруге цілий коментар і навести процензуровано:

«Хлопці, ви що — не з Чернівців? Федорук вважає, що в нашому міському просторі запросто можуть звучати слова чмо, п*ц. Я вже про Москаля промовчу! Пане Герман, щось я не чула, щоб Ви своїм «простите, что вмешался» приструнили цих нардепів! Слабо? Пане Вишинський, попри все має бути повага до слова, до мови. У всіх — і у авторів, і у адміністраторів сайтів. Тому треба щось робити у вашому безграмотному блогерському просторі. Чому б також не три крапки замість помилок?

Светлана Исаченко
23 листопад 2012, 16:45»

Відповідаємо: є чинні Правила мережі, які працюють як годинник незалежно від особистих симпатій та антипатій модераторів. Якщо їх не дотримуватись, блогосфера порине в хаос, який не вартуватиме її існування. При тому ми не хочемо переходити до політики жорсткого цензурування всіх і вся (особливо розділу «Особисте», в якому розміщено цей допис), хоча у випадку помилок у заголовках тощо — модератори можуть вносити правки (див. Правопис), але займатись цілодобовим вичитуванням кожного тексту в нас немає ні змоги, ні бажання, так як «ВКурсі» — не телеканал і не газета, а добровільний мережевий проект, хоча і діє в рамках певних правил.

Виправляти ситуацію з грамотністю потрібно — в цьому ми з Вами солідарні, але при тому не слід переходити на особисті образи, інакше це знову-таки потягне ланцюг наслідків у решті аспектів спілкування в мережі «ВКурсі». Поставити когось на місце можна і без нецензурної лексики та вульгарних висловів — тут це роблять систематично. Микола Федорук, Геннадій Москаль та ін. нам у цьому не приклад, і якби відомі вислови в письмовій формі вперше пролунали тут навіть від них особисто — ці тексти були би процензуровані згідно Правил. Ми не збираємось орієнтуватись на їхній рівень культури.
Светлана Исаченко
Святославе, цілковито в усьому з Вами згідна. Більше того, вітаю Ваші слова і дії. Проте Ви суперечите собі самому. Пропагуючи і відстоюючи високий рівень культури, Ви тут таки самі ж його опускаєте, коли дозволяєте засмічувати інформпростір (а культура саме тут і існує) безграмотністю. Хай безграмотні хлопчики-дівчатка пишуть собі в альбомчики. А якщо ж вони хочуть «засвітитися», будь ласка, — спочатку вивчіть мову. ну не дебіли ж вони, правда? Начитися грамотно писати здатні? Чому заради незрозуміло чого, Ви вважаєте за можливе ганьбити мову ось тими доробками, ображати їх публікацією Ваших читачів та й взагалі культуру?
Святослав Вишинський
Ми задаємо не рівень культури, так як ми не продукуємо її — її творять (або не творять) автори мережі. Задача адміністрації полягає в тому, щоби задавати границі, за які не слід переходити, і структурувати інформацію, яка розміщується. Втручатись же в кожен допис у ролі редакції беззмістовно, так як тоді це анулює ідею блогосфери, як і сам принцип такого відбору не може не бути суб'єктивним. Блоги — це блоги, а не видання з редакційною політикою і правом коректувати та не повертати рукописи. По суті, те, що «ВКурсі» взагалі має правила — у значній мірі є переступом звичного формату.

Перші два роки в мережі працював закон, за яким користувачі з від'ємним рейтингом втрачали змогу дописувати, а принцип реєстрації був виключно за запрошеннями — але, на жаль, цією ідеєю саморегуляції почали зловживати. Захар Подкидишев пам'ятає ситуації, коли його рейтинги «обвалювали» виключно з ідейних міркувань — тож із часом первинні обмеження були нами зняті. Як видно, незадоволені будуть завжди. Втім, ми враховуємо негативні тенденції і не виключено, що в майбутньому запровадимо фільтри, за якими дописи вищої вартості набуватимуть пріоритетного висвітлення на Головній сторінці.
Олег Тудан
«Тому треба щось робити у вашому безграмотному блогерському просторі

Ну наконец кто-то сформулировал, четко и емко.

ББП.
Володимир Антонюк
Особисто мені завжди подобаються дописи Вікторії Яшан. Це прекрасний матеріал для демонстрації сучасного рівня освіти в ЧНУ. Навіщо, говорити про корупцію, коли студентка-філологіня пише так феєрично безграмотно. А ЬІ після Ш — просто заганяє пад стол. Афтар, пішьі ісчо. Нє пєй йаду і нє убівайся ап стєну — тєбє єсть куда расті, дєтка...!!!
Олег Тудан
Ваши, Владимир, мысли, к слову, (например, что «СПИД — болезнь проституток и наркоманов»)прекрасно демонстрируют современный уровень гражданского сознания. Вы бревна в глазу не видите, а на малолетку напали со своими нравоучениями, которые, скорее пригодились бы вашим детям.
Володимир Антонюк
пане Олеже, Ви напевно дуже цікавий співрозмовник. Були б. Якби не пересмикували і не прибріхували. А так, Ваша манера всіх довкола повчати гімна варта.
Олег Тудан
Олег Герман
Це не моя справа, але наведена Вами цитата не має ніякого відношення до даної публікації…
Володимир Антонюк
таварісч вирішив потролити. клава в помосч.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте