Столиця нового покоління

Те, що ви прочитаєте далі, було нічим іншим як всього лише виконанням домашнього завдання одного з передметів кафедри журналістики. Вам може це подобатись, не подобатись, Ви можете це розкритикувати або віднести до абсолютного «брєду». Проте він мій. І я це ціную...

Столиця нового покоління
  За останні років десять Київ здатний  вразити своїх жителів не тільки мистецькими, спортивними. архітектурними досягненнями, а й своїм сучасним поколінням. І останніми – не дуже то в хорошому сенсі.
  «Сучасна молодь, ех, нам би цю енергію!», – незадоволено говорять бабці на лавках. Так, якби їм цю енергію, можна було б Союз назад повертати. Та воно того треба? Потім ці заздрісниці скажуть, що винні у всьому батьки: вони не приділяють достатньо часу. неналежно виховують, часто залишають одних вдома на телевізор, комп’ютер та Інтернет, купляють все новіші гаджети та дорощі забавки, аби лише підкупити любов свого чада. Якщо грошей перестає вистачати – гайда закордон. Тоді у молоді починається: наркота, бл*дство, Віл-інфікованість, алкоголізм.
  Насправді, старше покоління дійсно досить скептично ставиться до цього всього, проте певна правда у їхніх поглядах все ж таки є – у 20% випадків все починається саме так.
  Та навіть якщо підліток знаходить собі роботу чи захоплення – і так не вгодиш. «Терміново зніму квартиру, манікюр, депіляція, оббивка стін, заробіток у вільний час, пропала собака». А може втекла та собака, бо їй погано жилося?
Клеяти оголошення, агітувати за кандидата, продавати стартові пакети – молодь згодиться на все, коли потрібні гроші.
А як знаходиш собі захоплення то або голову зламаєш, або ногу, або дотанцюєшся.
  В столиці ремонтують ліфти за інвесторські кошти, в музеї історії відкривається виставка «Добрий Лев», незадовго настане епідеміологічна ситуація, у програмі «Столиця» говоритимуть про соціальні ініціативи президента.
  Майдану на це всеодно. Він всевидющими очима «Бетмена»-Михаїла спостерігає, щоб молоде покоління було впевненим і почувалося захищеним у своїй, Богом даній країні. Головне, як то кажуть, здоров’я. Буде здоров’я – буде все.
  Повіки Михаїла поовлі змикаються. Останній скейтер спішить на метро. За п’ятнадцять хвилин на площі стане зовсім порожньо. І лише голуб буде нагадувати про те, що життя вночі продовжується.
Виглядає місяць. Наступає північ.
Добраніч тобі, столице нового покоління…

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі