Свято юності, краси та розуму

Їх вісім, і всі вони такі різні. Хтось співає, хтось танцює, хтось вправно володіє театральним мистецтвом чи ораторськими здібностями, а хто і силовими… Бути розумними та красивими – недостатньо, аби отримати почесне звання Студента року. Для цього ще потрібно бути сміливим, вправним, мужнім або просто граціозною, милою та тендітною...

Вже за годину на citizenjournal.info/ читайте репортаж та насолоджуйтесь найкращими номерами, що потраплять до відео)))

26 коментарів

Максим Татарченко
Це все звичайно добре, юність, краса. А розум тут де?
Ендрю Станіславський
зараз на жодному конкурсі немає інтелектуальних питань.всі хавають пісні і танці.
Олег Герман
Інтелектуальний компонент тільки псує подібні заходи))
Ендрю Станіславський
навпаки… конкурси на обізнаність повинні підкреслювати такі за заходи.
Олег Герман
Це був жарт, а тепер не зовсім… Тобто Ви пропонуєте ввести в конкурсну програму такий собі «брейн-ринг»? Думаєте, це комусь буде цікаво?..
Сергій Янушевський
звичайно, ні… тому і роблять такі конкурси без брей-рингів...)
Ендрю Станіславський
приклад. декілька років тому(2-3) точно не памятаю. конкурс студент студентка року ЧНУ.інтелектуальний конкурс проходив таким чином: конкурсанти сідали кожен за окремий ПК на якому на них вже чекали тестові завдання(історія україни, укр мова, і взагалі на загальну ерудицію) компютери підключали до проектора і всі бачили як вони відповідають.я не кажу за жорсткі дискусії чи брейн-ринги.
Але ж такі конкурси обовязково повинні включати в себе такий елемент, адже оцінювати потрібно не лише за танцями і співом, так як воно завжди є.
вибачте, якщо образив когось
Олег Герман
Я розумію, про що Ви… От тільки з точки зору видовищності такі конкурси будуть нецікавими, а організаторам цього однозначно не треба…
Ендрю Станіславський
нецікавими? а цікаво, коли конкурс краси переростає в конкурс хто краще заспіває і затанцює(мб навіть 2в1).Коли у всіх однокові чи преважно однакові номери.Якщо тобі це цікавіше, тоді нехай(вибач не обійшлось без переходу на особистісне)
І про яких організаторів, цікаво мені, ти пишеш? Ці конкурси для студентів, я йду туди, щоб підтримати свого друга чи подругу, а не заради того, щоб естетично насолодитись.
Для прикладу.Починаючи з міс Україна і закінчуючи міс Всесвіт, завжди є питання на ерудованість, життєву позицію, загальносоціальні та гості проблеми
Олег Герман
Я особисто вважаю, що конкурси мають бути диференційованими. Якщо оцінювати конкурсанта з усіх сторін, то це вийде не зовсім коректно по відношенню до нього. І, якщо цю інформацію все життя тримали від Вас у таємниці, то я скажу, що конкурси і т.д. придумали В ПЕРШУ ЧЕРГУ ДЛЯ ЕСТЕТИЧНОГО ЗАДОВОЛЕННЯ.
Ендрю Станіславський
,, Якщо оцінювати конкурсанта з усіх сторін, то це вийде не зовсім коректно по відношенню до нього,,
А мені завжд здавалось, що такі конкурси для кращих з кращих.Тому оцінювати потрібно якраз кожну грань.

Не бачу сенсу у ваших словах, спочатку пишете, що інтелектуальні конкурси нецікаво, їх немає бути, тепер, що конкурси мають бути диференційованими, а це вже по суті включає в себе інтелектуальний характер

якщо оцінювати спів і танці то це не студент-ка року, а зовсім інший конкурс, конкурс талантів університету, наприклад.
Ендрю Станіславський
такі конкурси скоріше для емоційної розрядки, а не для ест.насолодження( хоча невідомо, який зміст ви вкладаєте в це поняття)
я б сказав, що такі конкурси і близько не стоять з тою насолодою і захопленням. яке я відчуваю при перегляді якоїсь трагедії чи драми в театрі.ось це естетичне задоволення-коли ти проживаєш все на одному подиху з акторами і ще довго обдумуєш її в думках, які ще на довго засядуть в голові. а конкурси ці мистецтво сучасне і манірне, має і повинно існувати, хоча залишусь при думці, що воно здебільшого манірне.
на кожен товар є свій покупець.ось
Олег Герман
Вам незрозуміле значення слова «диференціаційований»?..
Не пишіть дурниць!
А щодо останнього речення, мені згадалася одна задачка: «Скільки лап у собаки, якщо хвіст назвати лапою?»
Ендрю Станіславський
значення слова відоме.думаю, пояснив його з вашого посту без суперечень.не знаю лише одного-чому ви такий злісний противник розуму в таких конкурсах і захисник веселощів у них

Олег Герман
Інтелектуальні конкурси, спортивні конкурси і художні конкурси повинні бути незалежними одне від одного…
Ендрю Станіславський
тоді скажіть мені тільки одне, як називається цей конкурс, який відбувався в ЧТЕІ?(мені здається, тоді замість розуму в заголовку потрібно написати — спорту.адже спорт +, розум -)
Олег Герман
Розум — дуже абстрактне поняття, тому в заголовку може бути. Якби там писало "інтелект", можна було б про щось говорити…
Максим Татарченко
так хай і називається «Найгарніший студент та студентка», «Найкреативніший...», «Найталановитіший...». А «найкращий» — надто широке поняття.
Олег Тудан
Заголовок стоит изменить с «Свято юності, краси та розуму» на «Праздник уныния и шароварщины».
Олег Герман
можна й так))
Ендрю Станіславський
ах тут ви погоджуэтесь.цікаво
Олег Герман
Ах тут я погоджуюсь))
Думаю, це й так зрозуміло всім, хто обдарований другою сигнальною системою, тож Ваш коментар тут зайвий. А вже чим, на мою думку, відрізняється мистецтво від шараварщини — може, колись відповім окремим постом…
Олег Герман
І кому взагалі це потрібно? Людям, для яких цінування мистецтва заключається в тому, щоб підтримати друга чи подругу? Дякую, що взяли участь у такій змістовній дискусії, а єнот, що нижче — тому своєрідне підтвердження. Знаєте, а для мене мистецтво, хоч убий, служить для естетичного задоволення. Те, що хтось не отримує задоволення від перегляду конкурсів — недостаток конкурсантів і організаторів, не інакше. Мені дуже приємно, що маю можливість спілкуватися з людьми, які не сперечаються з тими, хто розмірковує інакше, а намагається одразу втопити в г**ні.
Особисто мені це непотрібно, а Вам?
Ендрю Станіславський
мені теж.тому, думаю, тут крапка
Максим Татарченко
Тут не вистачає класичного демотиватору.
Святослав Вишинський
Дехто за 50 с. добився більше 80 млн. переглядів на «YouTube»:



«Освіта».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте