За котами в політику – темні конячки

Виходжу з бібліотеки і думаю: «Боже, за два тижні вибори».
І треба було би вже партіям придумати щось нове, бути оригінальнішими, щоб виділятися серед інших, як от Удар з рекламою про конячку. І економити трохи на тому всьому.
Це ж розробити, роздрукувати, порозклеювати чи пороздавати, а двірникам – прибирай. Одні робочі місця та суцільні покращення навколо...
Так от, виходжу з бібліотеки і бачу хлопця, який дуже напружено щось здирає зі стовбу, бігом ховає то до кишені, витягує зі свого рюкзака клей і ліпить на той стовб щось інше.
Спочатку мене це не здивувало. Адже якщо хочеш, щоб оголошення було ефективним – треба «прибрати» конкурентів. Та, чесно кажучи, ніколи б не подумала, що «здирання ворогів зі стовбів» притаманне політиці.
Йду за хлопцем хвилин двадцять. Роблю вигляд, що читаю книгу. Історія повторюється.
Нарешті нагло витягую телефон і починаю фотографувати. Хлопець мило усміхається, позує, а потім слідує до наступного об'єкту.







Як виявилося, працює він на Ткачука. А плакати зриває пана Бачинського.
Ось так з невмінням добре користуватися клеєм та  тиражем у дві тисячі програмок студент отримує додаткову стипендію...
Треба ж за щось жити.

8 коментарів

Святослав Вишинський
Неформальна «пацанва» «на побігушках» у Віталія Ткачука систематично зриває агітаційні матеріали інших кандидатів — помічено неодноразово. Ця «нова генерація», що так швидко продалась під першого політика, іще щось говоритиме про майбутнє. Чисте убожество.
Святослав Вишинський
«Если Ткачук пообещает — то он будет выполнять», «Ткачук Віталій змінить все — це я точно знаю» і т.д. і т.п. Завжди думав, про в політику з легкістю продаються тільки поп-зірки, але не представники underground, для котрих наче існують якісь ідеї та принципи. «Звісно», що їх «не підкупили», а кліп зняли ідейно і «чисто» безкоштовно:

Олег Тудан
Жаль там комменты потерли, месяц назад был что-то вроде «Всю жизнь живу на Гравитоне, ни одних щщей, что в клипе, не видел ни разу. Кто все эти люди?». Ну или как-то так.

Примажоренные малолетки, у которых слишком много времени, но совсем нету таланта.
Вікторія Яшан
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uUBxyGFV9Ac#!

"

как же надоело смотреть на это, как можна снять растаможку ????? если это часть економики, это часть бюджета если не будет растаможки значит чтобы уровнять доходную часть бюджета поднимут цены на все остальное и + налоги увеличатся к тому же это не только политика Украины это интеграция(мы не Евросоюз)… а что будет с инфляцией??? у многих автодилеров контракты, если растаможку снять они разорятся.но впринцепи это реально -это длительный процесс, кандитат в депутаты невсилах на это повлияТЬ !"

Виталий Емиль 5 дн. назад
Святослав Вишинський
«Розтаможка» — взагалі чистої води спекуляція. Один депутат не може вирішити це питання, воно не в його повноваженнях. Навіть якщо Віталій Ткачук подав би «для виду» такий законопроект — не ясно, чим би він займався займатись далі. В Чернівцях значно серйозніші локальні проблеми, однак увесь «меседж» кандидата зводиться до якоїсь абстрактної тези, дати раду якій він завідомо не може. Кампанія багато в чому креативна, але недобросовісна і, по суті, непереконлива. Такі кандидати особливо насторожують.
Олег Тудан
меня вообще его физиономика настораживает, неприятный тип лица такой.
Вікторія Яшан
а що вже казати, якщо у відео знімаються неповнолітні???
www.youtube.com/watch?NR=1&v=uJx7S3dYchI&feature=endscreen
Олег Тудан
ну так это ж не прон, все таки, и не привлечение детей к тяжелому труду.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте