Не все золото, що блищить

Перше, що вражає, коли приїзджаєш до Львова – абсолютний спокій. Виникає думка, що ти в своєму рідному місті. На душі спокійно, на вулицях всі як знайомі. Загалом тут привітні люди. Загалом. Окрім того персоналу, що в готелі. Але про це пізніше.
Здивуєтеся, але у Львові я вперше. Здається, що була тут в дитинстві, але де б я тільки не була – не пам'ятаю нічого. Переді мною постає Львів, про який останнім часом всі так багато говорять. Але побачити його у всій красі не можу – потрібно встигнути поселитися в готель ще до початку тренінгу.
Дорога від залізнодорожнього вокзалу до Сихівського району виявилася довгою. Десь як від чернівецького аеропорту до Садгори. Але вже в холі готелю я була задоволеною. Світле приміщення з безкоштовним вай-фаєм, 2 учасників і одна із організаторів. Чом би не радіти?
А не зраділа нам дівчина на ресепшені. Не поселила, нічого не хотіла почути, сказала зачекати і не заважати їм працювати.
Фреймут пішла зніматися в кіно, отож поки що замість неї я. Готель «Соната» у Львові:Гарно ззовні, гарно всередині. Проте не все золото, що блищить. Дівчина на ресепшені сьогодні була жахливо некоректною, неввічливою та невихованою. А коли через дві години нас поселили, в номері знайшла білі рукавички і виміряла рівень бруду після прибирання хвилин з десять тому.
Жах...

4 коментарі

Лія Ілатів
що ж, видно ви не багато подорожували й тим паче не часто в готелях зупинялися ;)
Вікторія Яшан
ви помилились.
я багато поодорожувала і дуже часто зупинялася в готелях.
Лія Ілатів
то звідки здивування? Хоча, спершу розшифруйте, що означає: «Дівчина на ресепшені сьогодні була жахливо некоректною, неввічливою та невихованою»?
Олег Герман
Досить цікаво… Думаю, не менш захоплюючою буде інформація про кондукторів, продавців та офіціантів… Успіхів Вам!))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте