А ти хочеш бути свідомим громадянином своєї держави?

Освітній проект «Академія Громадянина» розпочав свою роботу
Здавалося б, що кількість політичних партій  перед виборами зростає як гриби після дощу. Проте активні дії йдуть і від суспільства: люди змінюють поняття про певні цінності, вони прагнуть змін, проте як їх робити не знає ніхто. Чернівецькі громадські організації об’єдналися, щоб навчити громадян орієнтуватися в сучасній політиці, не бути обдуреним на виборах та захистити свій голос.
Асоціація «Спільний простір», СММГО «МіСто», ПНТ «Аналітик» у партнерстві з Чернівецькою Координаційною радою Громадського руху «ЧЕСНО»створили проект, покликаний об’єднати небайдужу до свого майбутнього молодь, громадських діячів, політологів та журналістів для створення ефективного громадянського суспільства.
В рамках проекту щонеділі відбуватимуться тренінги, де учасники здобуватимуть нові знання про комунікації в соціальних медіа, доступ до публічної інформації, механізми громадського впливу на владу.  Серед інших тем: «Суспільство напередодні парламентських виборів 2012», «Правові норми на виборах», «Моніторинг та аналіз ЗМІ», «Об’єднання громадян та їх роль у процесі системних перетворень в країні».
Цікаво те, що участь у заходах є безкоштовною для всіх учасників, котрі пройшли відбір.
А вже у вересні кращі випускники Академії отримають змогу працювати в команді професіоналів громадського аналітичного виборчого проекту «Буковинський громадянин ХХІ ст.».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте