Розумні красуні та цілеспрямовані юнаки – обирати найкращих нелегко

Кажуть, що поєднання краси і розуму в одній людині неможливе. Адже важко, слідкуючи за собою та останніми тенденціями моди, ще й встигати вивчати іноземні мови та читати книги.
Спростувати цю думку був покликаний загальнонаціональний конкурс краси особистості “Перша Леді”.  Щоб взяти участь у ньому, учасниця має бути як вродливою зовнішньо, так і розумною та соціально-активною. Конкурсантки повинні не лише відповідати модельним параметрам, а й володіти державною мовою, навчатися в одному із ВНЗ України  й мати такий середній бал, за яким відбувається нарахування стипендії.
9липня у рамках регіонального етапу  Студентської республіки на Буковині у  готельно-розважальному комплексі «Сонячна долина»відбулися конкурси «Перша леді» та «Містер студреспубліки 2012».
“Конкурс краси виявився найрозкішнішим та найграндіознішим суб-фестом цьогорічної Студреспубліки. Не знаю як Ліні вдалося згуртувати хлопців та дівчат, щоб влаштувати таке феєричне шоу”,-ділиться враженнями координатор регіонального етапу фестивалю Володимир Карагяур.
Та й насправді, поєднати «Конкурс краси особистості»  серед 13 дівчат та «Конкурс сили та інтелекту»  між 9 хлопцями Ліні Ільніцькій, директору модельного агентства «Showtime»,  було нелегко:
-Загалом учасники віднеслися до конкурсу серйозно, проте були й такі, що не витримали насиченої підготовки чи прогулювали репетиції.  Та попри жорсткий відбір нам все ж таки вдалося відібрати найвитриваліших, найкрасивіших та найрозумніших. Хотіла подякувати танцювальній студії «Moveon», а особливо Вані Величку за допомогу у постановці неймовірних номерів. Думаю, що без них шоу не було б таким яскравим.
На глядачів чекали незабутні враження від показів в купальниках, вечірніх сукнях та спортивному одязі.В перервах захоплюючим фаєр-шоу радувала око Олександра Александрюк, а море позитивних емоцій дарувала командаКВК «Тамара Костянтинівна».
Проте найважче виявилося суддям – обирати найпрекрасніших серед найкращих –завдання не з легких. Очолив журі Семенюк Іван Васильович депутат обласної ради та власник комплексу, де  й проходив фестиваль. Брати учасниць « на олівець» довелося й іноземному гостю-директоруПд-Сх ради палати представників уряду штату ПенсильваніяПатріку Грілу.
До складу конкурсного журі також ввійшли: начальник облмододьспортуправління Олександр Довганич, директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, ну і, звичайно, співорганізатор конкурсу Ліна Ільніцька.
Попри важкість вибору журі вже невдовзі оголосило найголовнішу мить свята – нагородження та присвоєння номінацій учасницямконкурсу.


Звання «Перша леді» отримала запальна брюнеткаТетяна Алінбаєва. А титулом Містер Студреспубліки був нагороджений сексуальний блондин Влад Явний. Недарма ж він став «Містером сексуальністю» у  фінальному етапі Студреспубліки 2011, що кожного року проходить в АР Крим! Серед інших переможців віце-леді та віце-містер — Граб Аліна та  Влад Фортуна. Не обійшлося і без глядацьких симпатій. Серед хлопців обрали Андрія Рибарчука, а Степан Олеся.
Тепер у відповідь на запитання «кого ж дійсно вважати інтелектуальною елітою» буковинські студенти із впевненістю зможуть сказати: найкрасивіших, найрозумніших, найвитриваліших.
Вікторія Яшан,
прес-секретар Чернівецького регіональногое тапу Всеукраїнського студентського фестивалю «Студреспубліка»

2 коментарі

Олег Тудан
Как же все сладко, прекрасно, и жизнерадосно!
Олег Тудан
Я только сейчас заметил на последней фотографии вселенскую ненависть и зависть от античного лузера, того, что на дальнем фоне и слева от успешной, сексуальной и-все-прочие-эпитеты пары победителей)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте