Ким і яким бути

Зручно вмостилася біля батька на дивані і думала спокійно дивитися Євро 2012. Але не тут-то було. Оскільки довго всидіти на одному місті не можу, пішла наводити порядки. На поличці знайшла досить цікавий зошит з усім, що колись писала(один із небагатьох, що ще зберігся до цього часу).
  Так ось, ще навчаючись у школі, після численних бесід та моралей, одного разу за погану поведінку на уроках ми всім класом вимушені були написати твір «Ким і яким бути?». Вчителі нам постійно розказували, що не можна погано поводитись де б ви не були, потрібно поважати старших та не ображати молодших. І коли це сотий раз повторювали це всіх страшно виводило. Тому у творі ким бути я написала: Людиною(до чого ж з великої літери). «Головне не яку професію ти в житті опануєш, а голвоне якою людиною будеш. Кожен будує собі свій ідеал. На мою думку, справжня людина повинна бути доброю, чесною, справедливою, мудрою, працьовитою, любити ближнього свого, бути милсоердною та брати приклад з хороших людей… І якщо ти станеш Людиною — то тільки тоді знайдеш своє покликання.»
  Боже, яким наївним було колись це дітьо. І що стало зі мною за п*ять років? Куди поділася моя віра у справедливість, оптимістичні погляди на майбутнє, сподівання. А мрії??? Де мрії?

8 коментарів

Олег Тудан
Это из той тетрадки стишок в соседнем посте?
Вікторія Яшан
ага)
Олег Тудан
я так и подумал.
Вікторія Яшан
Олег, та я сама знаю, що хрєново пишу.
Олег Тудан
заметьте, я этого не говорил, это вы сказали.

Вікторія Яшан
ну, по-перше вірші ще з далекого 2010.
а якщо говорити на рахунок справжньої якісноюї журналістики-то мені до неї ще далеко
Вікторія Яшан
чи то навіть 2009 року
Лілія Шутяк
Молоді ще були, Вікторіє… а тепер дорослішаєте. От і все!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте