Ситуація з журналістами в деяких виданнях плачевна, якщо про реорганізацію книгарень не знають

Зайшла в гугл, щоб знайти відео все ж з тим начальником райвідділку міліції, який не знає законодавства, а знайшла ось таке:

«В Україні, на жаль, ситуація з книгарнями плачевна — повсюди закриваються. Але Чернівці — виняток! У Всесвітній день книги, 23 квітня, у місті відкривається книгарня «Читай» (вул. Хотинська, 43, ТРК «Боянівка», 1 поверх)

Я була шокована. Ну як після того, що відбувається у місті та зокрема під облдержадміністрацією кожного дня поважаючий себе журналіст міг таке написати???
Ніби ви не знаєте про реорганізацію книгарень. Сором!!!

Сорі, люди. Але Чернівці не виняток. Ми вже наближаємося до Сходу.

3 коментарі

Володимир Антонюк
заради справедливості. Про реорганізацію книгарень стало відомо громадськості (на той час ще не широким колам) десь приблизно 13 квітня — саме тоді Михайло Павлюк знайшов на сайті облради проект документу про це: m-pavliuk.vkursi.com/3377.html. І аж 24-го це вихлюпнулося в маси — в день прес-конференції директорів книгарень і в день, коли до коментаря «дозріла» ОДА. А анонс про відкриття книгарні на Боянівці з'явився десь числа 20-го, тобто раніше, ніж скандал став скандалом. І анонс був на багатьох сайтах. Не думаю, що варто сумніватися в тому, що там кругом немає «поважаючих себе журналістів». До речі, інформації про це відкриття так ніде й не прочитала.
Олег Тудан
«Ми вже наближаємося до Сходу» — именно годный такой закидон.
Юрій Чорней
Володя! Про нові плани влади реорганізувати книгрні стало відомо не в квітні, а щонайменше у грудні 2011 року. Спочатку «Доба», а відтак і BukNews чітко про це написали. Див.: (http://www.doba.cv.ua/index.php?id1=2&k=783&all=34#pos), а також (http://buknews.com.ua/page/yak-valentyn-mykhailovych-z-heorhiiem-kostiantynovychem-velykymy-knyholyubamy-staly.html). Але всі проспали. А в квітні тільки оприлюднили вже проект рішення з цього питання. Просто журналістам та й політикам треба читати не тільки самих себе, але й до колег заглядати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте