"Хтось ділить дітей на своїх і чужих, а хтось не робить цього ніколи, бо діти є діти"

Дивилася сьогодні повтор теле-шоу «Міняю жінку» на 1+1. Суть програми в тому, що дві сім'ї обмінюються мамами на один тиждень. Протягом трьох днів вони приживаються до нової сім'ї, а на четвертий день встановлюють свої правила. Тобто наструпні три дні сім'я живе за правилами нової мами.
В цьому випуску взяли участь сім*я із міста Суми та сім*я з Черкас.
Сумчанка Ольга Неня має дев'ятнадцять (!) дітей. Батька у родині немає. За її словами, виховувати дітей без чоловіка — питання цікаве. «Чоловік потрібен, якщо він гарний, розуміючий, а якщо це просто чоловік — то це ще одна дитина.»
У родині з Черкас все просто: мама Анжела, педагог за освітою, працює держслужбовцем. Тато Сергій — банкір. Мають двох діточок: донька Лілія і син Сашко. 
Я була шокована. Спершу тим, як сумчанка встигла за своє життя народити аж 19 дітей та й від кого вони, якщо батька немає?
А вже потім тим, як Анжела рахувала то ліжка, то зубні щітки все збивалась і не могла порахувати скільки ж то насправді дітей у цій родині. Але коли дізналася, що 19 — сприйняла все адекватно, виявилася дуже люб*язною і навіть не те, що не втекла, залишучи дітей, зуміла знайти з ними спільну мову та й навіть добряче з ними розважитись.
На перше запитання відповідь виявилась куди простіша: дітей у Олі своїх близько 5, решта — усиновлені. через це вона отримал від держави будинок і щомісячно — фінансову допомогу.

Але всеодно, чи легко їй жити, маючи 19 дітей і чи зможе вона їх виростити, приділяючи увагу кожному???
Цікаво дізнатися вашу думку.

Відео програми тут:http://1plus1.pl.ua/news/minjaju_zhinku_5_vipusk_1_08_05_2012_menjaju_zhenu/2012-05-08-3103

2 коментарі

Оксана Баланюк
Вікторіє, Ви дуже наївна. Таким жінкам живеться непогано, бо ж усиновлені дітки, дають їй будинок і чималий місячний дохід. А що до того, чи зможе вонв їх виростити -судячи з поведінки цієї пані(я теж бачила шоу) виростила вона лише перших двох, а тепер вони допомагають вирощувати решту. Вона ж виконує функцію наглядача.
Вікторія Яшан
я не наївна. просто вважаю, що навряд чи їй комфортно живеться, навіть якщо держава їй дає гроші на цих дітей.
і відношення я бачу судячи з того, що вона комірку з харчами закриває.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте