Світ загадкової та неймовірної поезії

У вівторок, 24 квітня 2012 р., о 18:00 у Чернівцях у «Literatur Cafe» відбулася презентація електронних книг Інги Кейван «Тремтіння сфер» та «Коли Бог приходить».








7 коментарів

Олег Тудан
фотографии можно было минимально обработать, а еще лучше — вообще другие сделать.
Вікторія Яшан
хочеш допомогти?
коментар було видалено
Олег Тудан
Picasa может помочь) Убрать красные глаза в ней — дело трех секунд.
коментар було видалено
Вікторія Яшан
та я знаю про Пікасу. але часу не було. добре, що під час сесії взагалі ще щось писати хочеться
Святослав Вишинський
Технічний коментар: 1) сторінку «ЧНУ ім. Ю. Федьковича» видалено, оскільки в мережі «ВКурсі» допускається створення офіційних сторінок тільки авторами, котрі мають безпосередній стосунок до адміністрації закладів/установ/об'єднань; 2) на офіційних сторінках допускається розміщення виключно офіційної та неперсональної інформації (анонси, звіти, документація), решта авторських дописів публікуються в авторських блогах.

Відповідно, від сьогодні адміністрація «ВКурсі» обмежила створення організаційних сторінок, надалі цей пункт попередньо погоджуватиметься з модераторами. Нарешті, без офіціозу: надмірна увага до сторінок установ нівелює особистісну складову блогосфери, не зловживайте цим. Офіційні сторінки створюються виключно для інформації, котра у персональні блоги і Концепцію «ВКурсі» не вписується. Читачам цікавіше знайомитись із _Вашими_ дописами, а не абстрактними «ЧНУ», від яких нормальних людей давно нудить.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте