Коли боляче-болить

Я потрапила в інший світ. Тут все було інше, чуже. І тільки коли бачила тебе- з* являлося знайоме відчуття. Біля тебе було добре. Тепло та безтурботно. Проте колись це мало скінчитись. І цього моменту я боялась найільше. Все хороше колись закінчується. І цей прекрасний сон теж мав термін придатності.
Знала, що закінчиться, але не знала коли.А це найгірше. Знати, що в один момент людина просто зникне з твого життя. І не знати коли. І все повернеться на свої місця. Ба ні. Таким, як з тобою, світ більше не буде. Таким, як до тебе, він більше не стане. Без тебе життя буде вже не тим.
Але чому, коли ми щасливі, ми завжди думаємо про погане? Ну чому б не насолоджуватися? Раніше я так не робила. Раніше я такою не була. Раніше я не мала таких думок. Раніше- це до тебе.
Важко знайти людину, яка настільки западе в душу. А мені вдалося. Хоч іноді я безнадійно невезуча. І саме ця невезучість проявиться в розставанні. Happy endу не буде. Будуть лише спогади про приємні моменти і насолоджування весною. В серці щось защемить, на очах з*являться сльози.І як не старайся, коли боляче-болить.

(давно це було)

3 коментарі

Iрина Данчук
Думаємо про найстрашніше тоді, коли душе страшно втрачати. Що не цінне — не ціниться. Вибачте за демагогію
Олег Тудан
тавтологию?
Iрина Данчук
от що з людьми робить нічне інтернет-блукання… так, тавтологію)))) дякую
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте