С@мотність у мережі

Януш Вишневський ”С@мотність у мережі”
Із усього, що вічне, самий короткий термін у кохання.
Хоча книга вийшла в далекому 2001, прочитала я її влітку цього року.Всі події переживала з героями.А через два тижні, коли я зрозуміла, що перегорнула останню сторінку навіть засумувала і ще хвилин із двадцять сиділа і плакала.
Після цього я взялася написати рецензію, але коли побачила, що більшість відгуків-негативні, захотіла переконати народ у зворотньому.
Вона живе у Польщі, Якуб-у Німеччині.Вони знайомляться у мережі.І навіть не підозрюють, що ця випадково мережева зустріч призведе до такої залежності один від одного.Вони переписуються, дедалі частіше ночують на роботі, а потім  намагаються зустрітись-і в них це виходить.Зустріч відбувається в Парижі.Потім вона хоче покинути чоловіка, але не залишає його, бо дізнається, що вагітна.
Вона покинула Якуба, а він писав їй листи кожного дня.Він ні про що не жалів, тільки надіявся на нову зустріч.Був два рази в Польщі.Хотів зустрітися.Але вона ніяк про це не могла знати через те, що не читала його листи.
Коли вона народила.то назвала сина в честь нього…Якубом.А він знову летів у польщу, надіявшись, що побачить всіх своїх рідних…Всіх.Окрім неї…
Так от.Кожна сторінка показує нам, що автор-не тільки психолог.Читаючи книгу, я забувала, що писав чоловік.Він  дуже  яскраво показав жіночу натуру зі всіма її недоліками та перевагами..І це перше, що мене вразило.
Книга сумна, незвичайна, дуже особиста.Думаю, що кожна дівчина в деяких епізодах життя героїні впізнає себе.Радила би навіть поставити її у шкільну програму десь для класу одинадцятого.Раджу  читати всім, незалежно від статі і віку.Вам сподобається!

1 коментар

Iрина Данчук
При всій повазі до Януша, який зумів зрозуміти та передати природу жіночих переживань, книга є чисто жіночою белетристикою, із доволі передбачуванним розвитком подій. Хоча, варто віддати належне — гарно показує природу «напівлюбові», яка зараз існує в мережах соціальнго характеру.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте