Не пропустіть! Уже сьогодні! О 22:10 на каналі "Новий" Ольга Фремут у "Ревізорі" розкриє всі переваги та недоліки сервісу у Чернівцях

Програма «Ревізор» розкриває перед глядачами усі недоліки сервісу закладів швидкого харчування, готелів, ресторанів за шістьома критеріями:
1.місце розташування,
2. інтер'єр,
3.якість обслуговування,
4. майстерність кухаря,
5. комфортність проживання, чистота,
6.цінова політика.
Щоб рекомендувати або не рекомендувати глядачеві  заклад, що пройшов перевірку, і відповідає усім критеріям оцінки, отримує відзнаку «Ревізора» — табличку, яка прикрасить центральний вхід або найвидніше місце у закладі.
«Ревізор» не рекламує закладів за кошти і сам оплачує всі рахунки.
Його мета допомогти  власникам побачити слабкі місця в їхній роботі, які вони не помічають в силу власної зайнятості та щоденного побуту.

 
Нещодавно зйомки відбулися і в Чернівцях.Як повідомляє «МБ» знімальна група програми «Ревізор» побувала  у ресторанному комплексі «Сорбонна», “Віденській кав’ярні” та «Георг Палаці», останній отримав табличку з відзнакою «Ревізо рекомендує». За даними цього сайту  в одному з найдорожчих ресторанів Чернівців Оля Фреймут попросивши карту вин, ввела офіціанта в ступор. Молодий чоловік довго був відсутній — повернувся до столика з географічною картою в руках.

— Хлопець дуже довго вибачався за те, що карти Вінниці в їхньому закладі, на жаль, не знайшлося, — посміхаючись, згадує Оля. — Але в ресторані зберігалася карта Чернівців, її-то мені офіціант і приніс! Я і знімальна група сміялися до сліз.

Вмикайте телевізор та насолоджуйтеся!!! Після програми чекаю ваших вражень у корментарях.

1 коментар

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте