Кубок надії

6 жовтня в Літньому театрі ЦПКіВ ім. Т.Шевченка відбувся Кубок КВК-2011 міста Чернівців, фінал турніру «Віват, Академія!»

На святі був присутній секретар міської ради, тимчасовий міський голова В.Михайлішин. Команда переможець в якості призу отримала безкоштовну гру в пейнтбол і  честь представляти Чернівці в наступному турі КВК (12 жовтня, Літній театр). У КВК взяли участь 7 команд:

1) «Автостопом до Огайо”,
2) »Без понтів”,
3) «2012.Без табу”,
4) »Пельмешки,”
5) «Размер не важен”,
6) »Индиго”,
7) «Тамара Костянтиновна”.
 
Три з них чернівецькі — »Без Табу" (Збірна ЧНУ-«2012» (БДФА), «Автостопом до Огайо» та «Без понтов» (факультет історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ). Після знайомства, команди взяли участь у таких конкурсах: триатлон, розминка, домашнє завдання. Команда «Без понтов»  за підсумками журі здобула перемогу.
 
Кращі жарти КВНівців:
 
— Всіх дітей знаходять в капусті, а Коляденка — в гуманітарці.
— Вчора у мого сусіда згоріла хата. Довго не хотіла загоратись, але я ж то наполеглива!
— Ти п’єш пиво в парках і не зважаєш на оточуючих? Поліція Магала-сіті — ми дивимся за тобою.
Випадок у магазині фарби: — Доброго дня! Дайте мені оту синю фарбу, ту зелену фарбу і фіолетову фарбу. І кілька штук отих говорящих пензликів. Чуєте, а ви що тут зовсім не провітрюєте, нє? — Ні, пензлики кажуть, що їм холодно.
— Сьогодні — в Чернівцях, завтра — в Сокирянах. Дивіться, не пропустіть. Маршрутка Чернівці — Сокиряни.

3 коментарі

Святослав Вишинський
«Фантастичний» гумор. Одразу на лице звітно-показові принципи формування студентської «самодіяльності» в навчальних закладах.
Альберт Комарі
Згоден із тобою, Святе! Гумор просто «відпадний». Чудовий Аромат салату з примітиву, маразму і вього подібного…
Святослав Вишинський
Причина в тому, що гумор не щирий і не спонтанний, а виконаний «на замовлення» деканатів, ректоратів та ін. для симуляції «активної» виховної роботи чиновників і показної творчості студентів. Практично всі змагання, конкурси, концерти, що організовуються студентами на постійній основі, в дійсності «спускаються згори», як і все в цій країні.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте